Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Razvijte svoje vještine i upoznajte potencijalnog poslodavca na događaju Kickstart your career!

Bilo da ste studenti završnih godina ili se već nalazite na tržištu rada u potrazi za prvim ili novim radnim iskustvom, INTERA Tehnološki Park za vas priprema Kickstart your career!, događaj na kojem će vam se predstaviti brojne prilike za razvoj karijere. Dvodnevni događaj održat će se u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u srijedu, 30.ožujka. i četvrtak, 31.ožujka.2022. godine.

Prvog dana na programu su četiri radionice tijekom kojih će polaznici naučiti trikove koji će im koristiti prilikom traženja posla, ali i rada u određenim poduzećima, a svaka od njih će se održati u dva termina. Na prvoj radionici, onoj posvećenoj poslovnoj etici i ponašanju na radnom mjestu, polaznici će kroz rad s Nikicom Vučinom i Petrom Bevandom iz poduzeća Alfa Therm usvojiti ključne poslovne vještine i modele ponašanja. Paralelno s tom radionicom, održavat će se ona fokusirana na pripremu životopisa i motivacijskog pisma, a na njoj će sa sudionicima svoje iskustvo podijeliti Darko Marić i Ljubica Vukojević iz poduzeća NSoft. Dijana Duvnjak će kroz treću temu pokriti komunikacijske i pregovaračke vještine potrebne za uspješnu izvedbu na razgovoru za posao, a četvrtom radionicom će Amina Šišić sudionike uvesti u svijet traženja prilika, identificiranje vlastitih preferencija i važnost LinkedIn profila koji privlače pažnju poslodavaca.

Drugi dan programa će biti posvećen sajmu zapošljavanja na kojem će svi posjetitelji moći posjetiti štandove više od 15 izlagača iz različitih sektora, a koji će s njima spremno razgovarati o trenutno otvorenim pozicijama i karakteristikama koje cijene kod svojih zaposlenih. Sajam će biti izvrsna prilika i za predaju životopisa, a, kako bi bili sigurni u kvalitetu napisanog, INTERA će sudionicima pružiti priliku i za konzultacije za pripremu životopisa, kao i profesionalno fotografiranje za CV. Program drugog dana će obuhvatiti i dva predavanja na kojima će Muvehida Halilović, direktorica poduzeća Alviral, i Ajda Marić, engineering manager u poduzeću NSoft, sudionicima prenijeti vlastita iskustva izgradnje uspješnih karijera.

Sve detalje programa, točne termine i popis izlagača moguće je pronaći na linku. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a neposredno pred događaj će dobiti i detaljna uputstva, uključujući i informacije o besplatnom taxi prijevozu iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka.  

Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno budući da se organizira kroz projekt CROWN sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije

Izvor: https://www.intera.ba/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search