Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv za sudjelovanje na obukama Direkcije za europske integracije u drugom tromjesečju 2022. godine

Obavještavamo vas da Direkcija za europske integracije u BiH poziva sve zainteresirane da se prijave za pohađanje obuka u području europskih integracija koje će se održati u drugom tromjesečju 2022. godine

Planirano je da sve obuke u drugom tromjesečju 2022. godine budu održane uživo u Sarajevu, Mostaru i Bihaću. Direkcija navodi da zadržava pravo da, u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom, promijeni metodu izvedbe obuke, odnosno istu prebaci u formu webinara, što će biti blagovremeno naznačeno u kalendaru obuka na web stranici Direkcije za europske integracije.  

Kalendar obuka koje će se održati u drugom tromjesečju 2022. godine dostupan je na sljedećem linku: https://www.dei.gov.ba/hr/obuke-hr-7 

Zainteresirani za sudjelovanje na planiranim obukama mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca koji je dostupan na sljedećem linku:

https://www.dei.gov.ba/uploads/documents/prijavni-obrazac-za-ucesce-na-webinaru-hr_1611670382.doc 

Popunjen prijavni obrazac sa svim traženim podacima, Direkciji se dostavlja faxom na broj 033/255-001, ili mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., do datuma koji je za svaku pojedinu obuku označen kao krajnji rok za prijavu.

Narednog radnog dana nakon isteka roka za prijavljivanje na web stranici Direkcije bit će objavljen dnevni red obuke i lista polaznika čije su prijave za prihvaćene. Dnevni red i lista polaznika svake konkretne obuke bit će dostupna na sljedećem linku:

https://www.dei.gov.ba/hr/lista-polaznika 

U slučaju spriječenosti da prisustvuje obuci polaznik je dužan o tome obavijestiti Direkciju pismeno, na isti način na koji je dostavio prijavni obrazac prilikom prijave na obuku, i to najkasnije do 12 sati radnog dana koji prethodi obuci. U obavještenju kojim se otkazuje učešće mora biti vidljivo da je kopija istog dostavljena neposrednom rukovoditelju koji je odobrio pohađanje obuke.

Napominjemo da se obuke realiziraju u skladu s odredbama Odluke o obukama u oblasti europskih integracija (“Sl. Glasnik BiH”, br. 50/18 i 16/20). Za dodatna pitanja možete se obratiti Direkciji i to na telefon 033/255-377 ili na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search