Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Poziv za sudjelovanje na EU4AGRI konzultacijama za Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške za realizaciju programa obuke o pripremi poslovnih planova

U okviru projekata EU4AGRI, koje financira Europska unija, objavljen je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške pružateljima konsultantskih usluga u identifikaciji mogućnosti financiranja i pripreme poslovnih planova.  

Kroz ovaj javni poziv Europska unija je podržala razvoj kapaciteta pružatelja usluge u ovlasti poslovnog savjetovanja i konsaltinga, s ciljem unapređenja pristupa raspoloživim investicijskim sredstvima poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima prehrambenih proizvoda i stanovništvu ruralnih područja u BiH.

Projekat EU4AGRI najavljuje online konzultacije koje su namijenjene osobama koje rade na pripremi aplikacija za otvoreni Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške pružateljima konzultantskih usluga u identifikaciji mogućnosti financiranja i pripreme poslovnih planova.

Konzultacije će biti održane 27. lipnja u vremenu od 14:00 do 15:00 sati, online putem Microsoft platforme.Za sudjelovanje u konzultacijama potrebno je poslati prijavu putem sljedećeg obrasca za prijavu najkasnije do 26.06. (nedjelja) do 17:00 sati.

Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem web stranice projekta, eu4agri.ba.Dodatna pitanja u vezi ovog poziva se mogu dostaviti putem formulara za pitanja na web stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje do 24.06.2022. godine.

Izvor: https://eu4agri.ba/r:

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search