Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14
88220 Široki Brijeg

Vijesti

AgroLink d.o.o. Sarajevo u okviru programa Pružanje usluga obuke, savjetodavne podrške i druge stručne podrške za proizvođačke organizacije (PO) u sektoru poljoprivrede kojeg sufinancira Sweden/USAID FARMA II Projekt, poziva sve zainteresirane proizvođačke organizacije u BiH da dostave pismo namjere kako bi iskazali svoj interes za sudjelovanje u jednoj ili više aktivnosti:

ŠIROKI BRIJEG - U ponedjeljak 27. siječnja u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke, održan je peti sastanak Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem Županije Zapadnohercegovačke, čiji su članovi Predsjednik Vlade te ministri financija i gospodarstva ŽZH te gradonačelnici Širokog Brijega i Ljubuškog i načelnici Posušja i Gruda. Na sastanku se raspravljalo o dvije ključne teme: Plan upravljanja otpadom u ŽZH i Instrument pretpristupne pomoći (IPA III) za razdoblje od 2021. do 2027.

Cestitka2 370 x 376

 

Božićni blagdani vrijeme su obiteljskog okupljanja i prijateljskih susreta. U ove blagdanske dane pozvani smo živjeti u duhu povjerenja i međusobnog uvažavanja, pozvani smo na solidarnost,  razumijevanje, dobrotu i ljubav.

© Copyright 2020 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search