Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

JAVNI POZIV MLADIMA ZA SUDJELOVANJE NA OBUCI – INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA U BOSNI I HERCEGOVINI I CRNOJ GORI

Projekt YourJob financira Europska unija, a provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik.

Photo 24

Ukupno 25 mladih iz BiH i Crne Gore bit će odabrano za sudjelovanje na obuci "Inkubator poslovnih ideja" u Sarajevu od 15. do 17. veljače 2023.godine, koja će biti organizirana u okviru lonac.pro zajednice. Troškove obuke i smještaja snosi organizator.

Prijave traju do 25. siječnja 2023. godine do 16h na linkua više detalja o javnom pozivu možete pročitati ovdje. 

UVJETI I NAČIN SUDJELOVANJA

  • Pravo sudjelovanja imaju svi mladi od 18 do 35 godina iz programskog prekograničnog područja BiH-CG koji imaju poslovnu ideju ili registriran start-up mlađi od 3 godine.
  • Po javnom pozivu bit će odabrano 25 sudionica i sudionika iz BiH i Crne Gore za obuku – inkubator poslovnih ideja (obuka i mentorstvo o ključnim elementima poslovnog dizajna/modeliranja).
  • Stručnjaci unutar Startup studija Fondacije Mozaik će pregledati/ocijeniti prijave i odabrati najbolje ideje za narednu fazu.
  • U narednoj fazi, najuspješnijim sudionicama i sudionicima će biti osigurana podrška za nabavku i održavanje osnovnih sredstava i opreme za rad u iznosu do 5.000 EUR. Tijekom obuke mladi će naučiti kako pripremiti poslovni plan, koji će kandidirati na natjecanju za financiranje. Sukladno pravilima programa, svi uspješni koji su se prijavili ne mogu ostvariti mogućnosti direktne financijske podrške, nego će projektni partneri ugovoriti usluge/opremu/radove potrebne za pokretanja poslovanja.  

Izvor: https://lonac.pro/

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search