Tel: +387 39 703-100
Fax: +387 39 852-233

Fra Didaka Buntića 14.
88220 Široki Brijeg

Javni poziv Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje projekata zaštite okoliša

Javni poziv slika 370 x 200

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke objavljuje Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje projekata zaštite okoliša u 2018. godini.

Predviđena financijska sredstva u proračunu Županije Zapadnohercegovačke odobrena Odlukom Vlade, koja su predmet ovog javnog poziva iznose 232.000,00 KM.

Sredstva će se dodjeljivati za sufinanciranje projekata za zaštitu okoliša, zaštitu prirode, zaštitu zraka, upravljanja otpadom, energetske učinkovitosti, podizanja svijesti javnosti i drugih sličnih aktivnosti.

Pravo sudjelovanja ostvaruju jedinice lokalne samouprave, mjesne zajednice, javna i privatna poduzeća, javne ustanove te udruge građana registrirane za zaštitu okoliša.

Javni poziv je otvoren 20 dana od dana objave u novinama ("Večernji list").

Više informacija o uvjetima i kriterijima za odobravanje sredstava i potrebnoj dokumentaciji možete pronaći na službenoj web stranici Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke www.mpugzozzh.com

© Copyright 2024 Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.
All Rights Reserved.

Search